Ieri, impreuna cu echipa Internship 2.0, am lansat un proiect foarte drag mie: Dascali minunati, va multumim! Este un proiect care urmareste sa stranga gandurile frumoase indreptate spre dascalii care ne-au invatat, indrumat, ajutat si inspirat. Este ocazia de a arata ca invatamantul romanesc are si oameni valorosi care merita apreciati si care merita sa li se multumeasca.

Eu i-am multumit unui profesor din facultate: Este profesorul care m-a făcut să mă duc cu cel mai mare drag la toate cursurile sale în ciuda faptului că erau seara târziu, după un alt curs de la care trebuia să alerg la propriu pentru a ajunge la timp. De ce făceam asta? Pentru că este un profesor deosebit: el nu predă, nu spune teorii, ci spune povești care ascund teorii în spatele lor. El nu o face pe profesorul atotștiutor care are întotdeauna dreptate, ci este înțelegător și își susține studenții. (textul integral al scrisorii il gasiti aici).

Sunt curioasa, Carmen, Claudiu, Florin si Stefan, voi carui dascal ii multumiti pentru ceea ce sunteti azi? Si de ce ii multumiti?

Reclame